Om klubben

Outrup Golfklub er en hyggelig vestjysk klub, med flere originale huller, samt stærkt socialt liv. Outrup Golfklub ligger mellem Varde og Nymindegab. Banen byder på gode træningsfaciliteter og naturoplevelsen ligeså.

I Outrup Golfklub er alle velkomne. Vi er en klub med plads til alle slags mennesker, med fællesinteresse for golfen. Er du nybegynder, rutineret eller midt i mellem, så er Outrup Golfklub er et godt sted at spille golf uanset niveau. Vi har en 9 hullers parkbane, udover det sædvanlige, hvor du finder alle slags sværhedsgrader og udfordringer. Men det vigtigste i Outrup Golfklub er ikke spillet og resultaterne, men samværet og det sociale liv. Kom som den du er, der er plads til dig og alle andre. I Outrup Golfklub tages alle relationer seriøse - ganske enkelt.

Historien bag banen

Smeden Torben ejede jorden i 2003, hvor entreprenøren Jesper købte et nyt sofabord i Hoven, hvor der da lå en par 3-bane. Den gav de to og vennen, den kontoruddannede Peter, inspiration til at lave en golfbane. El-arbejdet lavede andre, men ellers klarede de alt selv. Fra dræn og jordarbejde til plantning af 10.000 træer, og 1. juli 2006 stod banen klar. Outrup Golfklub blev stiftet i 2007 og har siden 2010 lejet banen af trioen, der drev banen sammen til og med 2015, hvor Torben og Jesper solgte deres andele til en investor, som nu ejer banen sammen med Peter.

Peter Hansen - Grundlægger/Golfmanager