Klubaktiviteter

Turneringer

Klubben afholder løbende turneringer i løbet af året.

I år afholdes der Åbningsturnering, Parturnering, Pink Cup, Slå et slag for kuglerne, Sommerturnering, Klubmesterskaber, Høstturnering, Hjælperturnering og Nisseturnering.

Derudover afvikles der hver uge - afhængig af årstiden - Seniorturnering, Dameturnering, Tirsdags- og Torsdagturnering, Begynderturnering og Søndagsturnering.

Se alle turneringer i Kalenderen nedenfor.

Personlig træner - Anders Thygesen

PGA Golftræner Anders Thygesen, er klubbens personlige træner.

PRO-træner Anders Thygesen, står for træningen ved Outrup Golfklub, og er ansvarlig for al træning i forbindelse med kurser til golfkørekort.

For yderligere info om personlig træning, kurser osv. kontakt klubben på tlf. 76 52 29 21, eller Anders Thygesen på tlf. 27 64 76 14, eller mail atgolf@live.dk

Kurser vil blive annonceret i Kalenderen.

Anders Thygesen afholder personlig træning flere gange i ugen. Du kan skrive dig på tilmeldingsblanketten der befinder sig i Shoppen på Outrup Golfbane.

Regionsgolf

Følg med her på siden for info om Regionsgolf 2019

Regionsgolf Danmark er den største holdturnering for klub-golfere i Danmark,
både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen.

Turneringen er begyndt helt tilbage i 1970’erne og spilles som landsdækkende holdturneringer
i ABCD rækkerne og i Senior/Veteran rækkerne afsluttede med landsfinaler.

Det er holdkaptajnen for de enkelte hold der suverænt udtager holdet. Der vil som hovedregel blive udtaget hold i "stærkeste opstilling", hvilket i praksis betyder, at de spillere med laveste handicap, som kan spille på dagen, bliver udtaget først.

Hvis du er interesseret i at komme i "brutto truppen" kan du skrive dig på listen i klubben, eller kontakte én af holdkaptajnerne for yderligere info.

Læs mere om Regionsgolf her.