Køb Golfhætet 2019 og få 2020 med

KØB GOLFHÆFTET 2019 - FÅ 2020 MED I KØBET

Står du og skal på ferie her i efteråret, eller har du stadig en række baner her i Danmark, du ikke har fået spillet endnu?
Så har du en fantastisk mulighed for at få mest for dine penge.
Golfhæftet kører nemlig en kampagne, hvor du får næsten halvandet års golf til halv greenfee.

Køber du Golfhæftet 2019 for bare 450 kr. får du Golfhæftet 2020 med i købet!

Kampagnen gælder fra den 8. august til den 10. oktober.

Køb Golfhæftet 2019+2020 her i klubben. Så støtter du samtidig os!

Med Golfhæftet får du mulighed for at spille nogle andre baner end dem, du er vant til – til og med til halv greenfee.

Over 950 baner i 13 forskellige lande er med i Golfhæftets samarbejde. Hver af disse baner kan spilles én gang til halv greenfee.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane med 50% rabat, på de baner og tider som publiceres på Golfhæftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com
Hvis du opgraderer dit 2019-kort med PLUS i kampagnen, koster det 649 kr. og så bliver dit 2020-kort også opgraderet med PLUS.

Hvis du allerede har Golfhæftet og vil opgradere med PLUS kan du gøre det for 199 kr.

Støt klubben - køb Golfhæftet hos os.

Billede1.png
Outrup Golfklub