Hvorfor skal du vælge et medlemskab hos Outrup Golfklub?

Er 18 huller for meget? Er din tid knap? Måske driller fysikken, eller er du den prisbevidste? Alle disse krav imødekommer Outrup Golfklub. Vi tilbyder et billigt golfmedlemskab i en rigtigt hyggelig klub, hvor der er plads til alle, ung som gammel, øvede som uøvede.

Med et medlemskab i Outrup Golfklub får du overskud i budgettet til at spille greenfee på andre baner.
Med et kontingent på KUN kr. 1.695,- vil du oftest have mere end kr. 3.500,- til rådighed til greenfeespil på andre baner, i forhold til et medlemskab af en anden klub.

Derfor er et medlemskab af Outrup Golfklub interessant…..

F.eks:
Fuldtidsmedlemskab DGU i Outrup GK kr. 1.695,-
Frit spil på hos Outrup Golfklub
Så har du f.eks mulighed for at spille greenfee 10 gange
2 x i Skærbæk Mølle Golfklub          kr. 400,-
2 x i Varde Golfklub                        kr. 500,-
2 x i Kaj Lykke Golfklub, Bramming kr. 500,-
2 x i Breintholtgård Golfklub            kr. 500,-
2 x i Henne Golfklub                        kr. 400,-

Spil golf i en hele sæson inkl. 10 greenfee runder kr. 3.995,-
Kontingent i andre klubber UDEN greenfee runder fra koster ca. 4.500 – 6.800 kr.

Alt afhænger hvor meget du spiller om året.
Spiller du max 20 gange golf om året og vil gerne spille på forskellige baner, så er et billigt medlemskab noget for dig.

Tryk nedenfor for at finde kontingent, forskellige medlemskaber og oprette dig som medlem

Vidste du…

At vi har spændende rabataftaler