Mangler du redskaber til at leve et sundere og lettere liv, uden at det føles som en kur?

Kom til foredrag med Suzy Wengel, som er ophavskvinde til Sense.

Sense er Danmarks mest populære metode til vægttab. Men principperne er også populære blandt normalvægtige mennesker, som gerne vil spise en kost, der er sammensat, så den sikrer god mæthed og stabilt blodsukker.

Sense giver overvægtige mennesker mulighed for at komme af med de overflødige kilo på en enkel og fornuftig måde, uden kalorietælling og skrappe regler. Sense vandt i starten af 2017 TV 2-programmet "En kur der dur" og høster lige nu gode anmeldelser af ernæringsprofessionelle, fordi principperne læner sig op ad de officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Når du går hjem fra foredraget, vil du være i stand til at bruge Sense fra næste morgen og resten af livet! Så simpelt er det nemlig.

Foredraget er d. 23 november i Outrup Idrætscenter, kl. 19.00 - 21.30

Billetter kan købes i golfklubben, Dagli Brugsen, Outrup eller på Billetto.dk

Køb billet her

240914 Suzy Wengler 1226

Om Outrup Golfklub

Velkommen til Danmarks BILLIGSTE Golfklub!

Kontoret/shoppen er bemandet i hverdagene
fra kl. 9-15, samt i weekender fra kl. 9-16.

De kan være behjælpelige, hvis du ikke finder den information
du søger her på hjemmesiden.

Ring på 76 52 29 21, hvis du ønsker at snakke
med en medarbejder på kontoret.

God fornøjelse!

HER FINDER DU OS