Par 3 Bane

Putting2

Kom og prøv en sjov og let udfordrende aktivitet på Outrup Golfbane.

Vores Par 3 bane er en kort 6-huls bane der er ideel til alle aldre, og niveau. Så tag hele familien med ud og prøv at spille rigtig golf på en nem og overskuelig bane.

Banen er ideel til første gangs spilleren, som vil opleve en store tilfredshed i at få bolden i hul efter forholdsvis få slag. Her kan man i fred og ro afprøve golfspillets facetter.

Banen udlejes gerne til arrangementer f.eks. firmaudflugt, familiesammenkomster, polterabend osv.Ring og hør nærmere, hvis du ønsker et arrangement

Interesseret i mere golf? - Så se flere muligheder og priser HER

Par 3 Golfplatz

Outrup Golfklub ist reizvoller, zwangloser ”Pay and Play” - Golf in schöner Umgebung. Spielen Sie allein oder mit Familie und Freunden. Alle können Spielen, Ausrüstung zu mieten.
Unser Par 3-Kurs ist ein kurzer 6-Loch-Platz, der für alle Altersgruppen und Niveaus geeignet ist. Also nimm die ganze Familie mit und versuche auf einer leichten und klaren Strecke echtes Golf zu spielen.

Der Kurs ist ideal für den ersten Spieler, der eine große Freude darin haben wird, den Ball nach relativ wenigen Schlägen in ein Loch zu bekommen. Hier können Sie die Facetten des Golfspiels ausprobieren.

SEHEN SIE UNSERE PREISE AUF PAR 3 BANEN INKLUSIVE:

Interesse an mehr Golf? - Dann sehen Sie mehr Optionen und Preise HIER

SE VORES PRISER PÅ PAR 3 BANEN HERUNDER:

Om Outrup Golfklub

Velkommen til Danmarks BILLIGSTE Golfklub!

Kontoret/shoppen er bemandet i hverdagene
fra kl. 9-15, samt i weekender fra kl. 9-16.

De kan være behjælpelige, hvis du ikke finder den information
du søger her på hjemmesiden.

Ring på 76 52 29 21, hvis du ønsker at snakke
med en medarbejder på kontoret.

God fornøjelse!

HER FINDER DU OS